Depinde ce doresti :)... Daca vrei un server plin de romani sau unul tradus in romana.Eu una, acum imi fac serverul meu propriu, care va fi tradus in engleza, dar plin de romani. Vor exista kinguri, otel, arme de 65, 70, 75 la shop. E exact ce vrei. NPC care da cal lv 21, skill G etc :) Inca lucrez la el, dar daca doresti informatii fa cont aici : www.8rugsmetin2.forumz.ro si vei gasi un ID... Eu voi fi on pe acel id toata ziua;) Sper ca ti-am fost de ajutor xD Bye :)
Ba da voi sunteti prosti rau mai cum sa fie www.metin2.ro server privat?:D sunteti regii prostilor
Www.metin2gx.ro asta e privat 100% romin iteme bune bani faci repede iteme ca sa zic fff bune eu am triton+9 si otel+9 gm sunt de treaba dar dau contul cine vrea id: yo_ro66
DA! exista server de metin 2 romanesc si este chiar foarte frumos cu multi jocatori ROMANI va voi da site dar ii rog pe cei care intra sa joace sa ii spuna la GM ca blackmeRO va informat despre acest server
Site-ul este:http://dinamik.ro/metin/index.php?section=main
Www.metin2ro.ilive.ro prea tare am lv 97 chiar tot +9 paladin, otel legendar, arma GM1, etc prea bun
IosifRadui întreabă: