| Alexandru250201 a întrebat:

Fratilor spuneti-mi ca nu mai rezist. De ce imi scad frameurile intr-una pe pubg mobil? Am un Samsung S8 si nu e un telefon asa invechit. Deci nu stiu ce are cand vin playeri mi se blocheaza cateva 1 secunda si ma trezesc ko sau mort.

P.s

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Cel mai probabil conexiunea este de vină sau poate că ai tu grafica de pe joc maxată.

| Alexandru250201 explică (pentru Celcestietot):

Nu o am ca joc smooth, high si colorful, si la mersi uri e verde aproape mereu. Sa fie de la conexiune si sa ma minta cu mersi urile?

| Celcestietot a răspuns (pentru Alexandru250201):

Probabil. Dar se mai intampla sa ai lag si de la elementele jocului, orice telefon ai avea sau de la camera serverului respectiv.

| Andrei200202 a răspuns:

Și eu am aceeași problemă uneori, jocul imi merge greu in ultimul timp. Ma gandesc că o fi de la net, ori au f**** jocul cu update urile

| Alexandru250201 explică:

Multumesc ca m ati ajutat fiecare cu ce ati putut dar tind sa va anuny ca lagul s-a dus, a fost din cauza update ului precedent prost facut pentru ca ti si minte cand a trimis o notificare n joc ca a fost lag si l au rezolvat da ce sa vezi, mie mi-a ramas pe tot parcursul jocului. Acum imi arata ca am netul numai pe verde. Multumesc?