Deci am jucat gta 4 sainst row 4, dar tot a sa mi-l pun si am sa ti spun, rabda 2-3 luni va eu vreau sa-l i-au la reduceri
Ce reduceri visezi?
Steam,uitete ca este el acolo, iar in timp de 2 luni vor fi eu cred ca reduceri.Asa a fost si cu far cry 4, cod advanced warfare, doar ca pe acestea nici nu pot juca, nici nu am bani, dar pentru gta 5 voi face totul, razer game booster, uptade-uri, etc, etc.
http://store.steampowered.com/app/271590/
In orice caz iti spun ce s-a primit cu toata treaba asta peste 2-3 luni.
Pai peste 2-3 luni deja o sa fie alte preturi, alte treburi, poate mai ies si ceva procesoare noi... discutam atunci.
P.S. Cu game booster si alte rahaturi similare nu faci nimic. Vrei sa faci o treaba, faci upgrade.
Ok,prin martie iti spun daca va merge sau nu.
Pai in primul rand, daca CPU-ul minim este E8200 trebuie sa iti iei unul la fel sau chiar mai bun(i3, quad core, i5).Pentru GTA ti-as recomanda 8GB Ram.Si la faza cu 4GB, se referea la RAM deoarece GTA 5 va ocupa catva spatiu, nu stiu exact cat.Placa trebuie sa fie nVidia GT 530 sau GTX 480 sau chiar mai buna. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Comparind e8200 cu e5700 parerile sunt 50 la 50, iar la unele spec ificatii e5700 intrece e8200.
E diferenta destul de mare intre e8200 si e5700 dar lasand procesoarele deoparte, placa video G210 e o gaura de covrig.
Iti trebuie macar GTX 650 sau R7 250x pentru a juca GTA V.
Cerintele de sistem pentru GTA V nu au aparut inca, tot ce auzi sunt zvonuri.
Zvonuri nu mai sunt, pe internet deja de 4 zile au fost date sistema pe care trebuie sa o ai de catre rockstar.De precizat ca am jucat sainst row 4 la minim, unde trebuia videoplaca minima gt 530, cum e si la gta 5.
Iti va merge foarte bine, dar GTA 5 va fi publicat pe PC in 27 ianuarie 2015 deci mai ai de asteptat...
De ce crezi asta?
M-am uitat la sys req.