Nu ai treaba cu banca, de aia exista banking online. In principiu, retragi din PP si ajung in contul bancar asociat cardului. Asta e marea smecherie.
Deci pot sa ii scot cind vreau in bani cash? Nu-mi trebu alt crd cum a spus domnulde mai jos?
Pai eu stiu ca trebuie VISA Electron, ca de-aia mi-am facut si eu VE. Tu ai atasat deja cardul ala la PP sau vorbim vorbe acum?
Da e atasat mastercard-ul.Dar nu pot extrage banii direct de la bancomat, doar ei se duc pe card intr-un fel?
BAnii sint in PP. Ca sa ii poti accesa cu cardul, ei trebuie restrasi din PP in contul atasat cardului.
Si ultima întrebare, acolo este functia de transfer. Daca cardul meu mastercard are codul 7369-xxxx si eu trimit banii tot pe acelaşi card, adică pe 7369-xxxx e posibil asa ceva.P.s. Care e sensu ca atunci cind iti face cont paypal sa iti ceara un card daca totuna banii nu se duc direct?
Cum am zis mai sus, din ce stiu nu merge sa retragi in altceva decit Visa Electron. Sensu' e ca respectivul cont sa fie atasat de card, iar cardul e atasat de identitatea ta reala. Spalare de bani, terorism, tepe online... treburi de-astea.
Daca nu banii ramin online si nu-i pot scoate cash?