| compcris00 a întrebat:

Funda.Am un dual core e5700 3ghz gt 520 4gb ram si win10. Daca voi mai pune inca 2 gb ram boi avea oare o imbunatatire in jocuri? Mai multi fps?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Exact. Da, ceva de genul 5-10W, depinde de frecventa si voltaj.

10 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ce ai tu e misto, dar complet depasit. Vrei imbunatatire in jocuri, schimba TOT. Asta e tristul adevar...

| compcris00 explică (pentru KodrutZ):

Ma rog normal ca e usor de spus asta, dar trebuie bani.Un prieten si-a luat un comp bun si a spus ca imi da cu 20 Ron 2 gb ram(principalu ddr2 sa fie).Si de aceea si am scris intrebarea asta.

| KodrutZ a răspuns (pentru compcris00):

Pai la banii astia nu mai sta pe ginduri. Rau nu are ce sa iti faca, atita vreme cit nu au probleme si ai loc pe placa de baza.

Hz m-am tirguit un pic si mu-l da cu 15 ron.Asa am zis si eu.Tot una el cu fx 6300 si gtx 750ti si 8 gb ram ddr3 n-avea ce face cu compu vechi(de 3 ani) asa ca tot 2 gb nu strica.

A men inca o intrebare.La instalarea ram-ului pur si simplu il pui in slot si gata da? N-am treaba in bios in comp eu stiu ce(pur simplu nu am instalat ram pin acu).Iar ram-u cred ca nu consuma mult pin la 5w acolo, nu?

Fuc& men.Ce inseamna sa te mai uitit inca o data la ram.Am copiat cpu-z si imi arata ddr3.Acum desfac carcasu si pe ram chiar scrie ddr3 1333mhz, iar eu credeam ca am ddr2(vreun an in urma cu nu stiu ce programa imi arata ddr2).
Dar ddr2+ddr3 se va primi un terci de zile mari nu?

La ce procesor ai tu, nu exista din ce stiu nici o placa de baza cu suport pentru ambele. Doar pentru AMD erau niste struto-camile de-astea.

big grin

Exact. Da, ceva de genul 5-10W, depinde de frecventa si voltaj.

| EnvyU a răspuns:

Nu vei avea fps mai mare, doar vei putea deschide mai multe programe si atat. Trebuia sa ramai la windows 7, dar asta e. Asa ca, nu are rost sa iti iei inca 2 gb ram.

| Anonimuserr a răspuns:

Nu prea are legătură memoria pusă cu mai multe fps. Asta este chestie de procesor şi placă video. Mai mulţi ram îţi vor încărca jocul mai repede atâta tot. Deci dacă vrei să joci la rezoluţie mai mare şi cu mai multe frame per second schimbă procesorul cu un quad-core şi o placă video măcar de 1 GB pe slot PCI şi 128 biti.