| Answer17 a întrebat:

Funda! Cand incerc sa adaug video pe youtube imi spune ca "formatul este necunoscut"... si dureaza 20 de min pentru un singur video de 30 de secunde.. exista vreun convertor pentru asta? + ca eu le filmez in HD iar pe youtube se vad de parca le-am filmat cu telefonul.
P.S. Poate stiti ceva sigur, nu ceva ce a-ti gasit din intamplare cand a-ti dau un "search" pe google.

6 răspunsuri:
| myty a răspuns:

Incearca sa le editezi in SonyVegas Pro sau baga-le in Camtasia Studio si selectezi export si alegi calitatea 720p sau 1080p. Sper ca te-am ajutat!

| TheDarkGaming a răspuns (pentru myty):

In camtasia merge doar pana la 720p dar cum am zis conteaza cu ce filmezi pentru ca se poate pentru ca se poate pre selecta calitatea

| myty a răspuns (pentru TheDarkGaming):

Da dar zicea ca filmeaza HD deci mna...

| TheDarkGaming a răspuns (pentru myty):

Poate ca le editeaza gresit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar ca nu te pricepi prea bine, daca filmezi cu un aparat gen telefon cu camera hd, camera de filmat sau altceva sau daca iti inregistrezi desktopul pur si simplu descarca Windows LIVE moovie maker, nu windows moovie maker, editezi acolo, si apoi in coltul din dreapta sus ai optiunile de salvare unde setezi calitatea, dar daca filmarea are o rezolutie si tu pui una mai mare nu o sa arate prea bine. Sper ca te descurci, daca nu gasesti pe youtube tutoriale de windows LIVE movie maker.

| TheDarkGaming a răspuns:

Pai cu ce filmezi? Ce anume filmezi? Si ce program folosesti pentru a rendari?