| Vasy1999 a întrebat:

FUNDA! Salut de cateva zile joc metin 2 pentru prima data si m0am gandit la recomandatra unui pieten sa joc metin 2 forgotten world2 si am level 32 caracter Razboinic si nu am castigat niciodata un duel si mi-am luat bataie de la unul de level 30. De ce? Am vorbit cateceva cu cineva dar nu avea timp sa imi explice trebuie activat ceva?

Răspuns Câştigător
| alexb123 a răspuns:

Acum depinde de ce iteme ai tu. Ca sa fi bun in duele trebuie sa pui bonusuri pentru duel.
Aparare cu sabia da rezistenta impotriva caracterelor care folosesc sabia.
Aparare 2 maini da rezistenta impotriva razboinicilor care folosesc arme care sunt tinute in 2 maini.
Aparare pumnal te ajuta impotriva caracterluiui ninja care folosesc pumnale.
Rezistenta sageti te ajuta impotriva caracterului ninja care foloseste arcul dar si monstrilor care ataca cu sageti.
Aparare magie te ajuta impotriva sura care sunt pe BM(adica cei bila de foc) si a samanilor
Tare impotriva semioamenilor te ajuta sa dai dmg mai mare impotriva playerilor indiferent ca sunt sura saman war sau ninja.
Sper ca te-am ajutat, iar daca mai ai intrebari nu ezita sa ma contactezihappy

| Vasy1999 explică (pentru alexb123):

OK dar cum fac toate lucrurile astea pe care le-ai zis tu mai sus?
Si inca ceva daca sunt carti de competenta eu nu le pot citi.De ce nu pot citi carti de competenta?
Ai cont pe facebook? Daca da zi-mi cum te numesti ca sa te caut.

2 răspunsuri:
| SilviuGX a răspuns:

Salut,daca vrei sa iti explic mai multe despre metin, id-ul meu este: silviu_gabriel2002@yahoo.com