| Woodenpints91 a întrebat:

Gameplay intensiv şi rapid, sau lent şi realist?

10 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Multe jocuri ofera ambele. dar mai bine lent si realist. splinter cell sau armed assault (e un sim militar) sunt foarte ok dupa parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma-ta are cratima!
Nu stiu de ce, dar am impresia ca esti tot Dangel, persoana cu care a avut Wooden un conflict despre Porkio Motel... aa pardon, Tokio Hotel. Si acum il ataci in intrebari pe Wooden, nu ti se pare cam penibila metoda ta de razbunare? Cred ca si lui ii place ca ii acorzi atata atentie. Numai copiii imaturi si raniti in argumente fac ce fac tu.
Astept sa ma injuri.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru AllStillExistAllStillHaveAPurpose):

Tot el s-a facut singur de ras. Eu nu trebuia totusi sa ma bag in jocul lui/lor. Dar cand ii vad pe unii ce dovada de prostie dau, ma apuca nervii.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru AllStillExistAllStillHaveAPurpose):

:...:

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Jelli wetbatting eyelashes
Cursele cu masini sa fie intensive si rapide, gen Motorstorm si Burnout. In Burnout nu trebuie sa faci nici-o greseala ca pierzi cursa, daca nu esti cel putin un jucator medium.
Restul, cat mai realiste, in special jocurile cu lupte.

Bine ai revenit, Maui! Chiar ma intrebam ce se intampla cu tine de ai renuntat o vreme la TPU (eram sigura ca te intorci),

Bine te-am regasit Jelli who makes me wet love struck eu eram sigura ca nu ma mai intorchee hee. Cred ca am avut un glitch de mi-a venit sa-mi fac cont.

| Dangel a răspuns:

=) Bravo ma buna asta!

Întrebări similare