| Ateistu a întrebat:

Gta 4 merge pe acest laptop?
Gta 5 merge?
Si la ce detalii
http://www.pcgarage.ro/......gb-silver/
Dau funda!

40 răspunsuri:
| SilviaDulcik a răspuns:

GTA 4 este foarte prost optimizat asa ca debeaga iti pui intrebarea daca functioneaza cursiv sau nu. Mai bine te intrebi daca functioneaza Sleeping Dogs sau chiar Watching dogs, daca vrei sa stii daca este bun pentru jocuri, acel laptop.
Raspunsul este : Este bunicel.
Watch Dogs o sa se miste cam urat dar asta e, nici el nu bine optimizat.
Sleeping Dogs o sa se miste foarte bine.
De GTA 5 nu am ce sa iti spun caci nuci nu au fost anuntate cerintele dar daca iti functioneaza Watch Dogs bine, atunci trebuie si GTA 5 sa functioneze.

Răspuns utilizator avertizat
| VladyXR a răspuns (pentru SilviaDulcik):

Poftim cerintele de la GTA 5 luate de pe site oficial:
Gta 5 CERINTE D SISTEM
------------------------
Cerintele sistem.
Cerinte Minime Cerinte Recomandate
INTEL CPU Core 2 Duo E8200 2.66GHz Core i5-2500T 2.3GHz
AMD CPU Phenom II X2 545 Phenom II X4 975
Nvidia GPU GeForce GT 530 GeForce GTX 480
AMD GPU Radeon HD 6570 1GB DDR3 Radeon HD 6970
RAM 4 GB 6 GB
OS Win 7 64 Win 7 64
Direct X DX 11 DX 11
HDD Space 20 GB 20 GB

| VladyXR a răspuns (pentru Ateistu):

E ok configuratia.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru VladyXR):

Te rog sa imi dai un link in care spune ca sunt oficiale de la rockstar.

Laptopul e bunicel., gta 4 vei putea juca nu-ma cumparat, pentru ca e prost optimizat, gta 4 medium cu 1024x768.

Laptopul e bunicel., gta 4 vei putea juca nu-ma cumparat, pentru ca e prost optimizat, gta 5 medium cu 1024x768.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru VladyXR):

Unde scrie ca sunt oficiale de la Rockstar?

| VladyXR a răspuns (pentru SilviaDulcik):

Game-Debate e site-ul care socializaza cu toate site-urile ale jocurilor.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru Ateistu):

Da, dar cu 20 cadre pe secunda.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru Ateistu):

Nu am inteles ce ai spus.
Nu numai atat dar eu m-am referit la GTA IV cu setarile la maxim.
Nu pot sa spun nimic de GTA V, atata timp cat nici macar nu au fost anuntate cerintele. (Nu au fost anuntate oficial inca, tot ce scrie pe internet sunt speculatii).

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru VladyXR):

Alea nu-s cerintele oficialewinking ele nici n-au fost spuse de rockstar

| VladyXR a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

A venit randul sa-ti explic si tie..Game Debate e site-ul care socializaza cu toate site-urile ale jocurilor. daca nu crezi informeaza-te.

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru VladyXR):

Ba alea nu sunt cerintele spuse de rockstar si gata, alea sunt cerintele care cred EI ca vor fi.

| anonimguy3 a răspuns:

Please daca iti iei artificia GTFO! Ce vrei sa iti mearga pe pocnitoare aia? GTA SA Remastered? GTA V oricum nu au aparut cerintele oficiale dar tot nu il vei rula pe panarama aia, gta 4 poate pe mediu. Decat sa dai 30 de milioane pe gunoiu ala de laptop ii bagi intr-un PC de rupe tot 3-4 ani sau chiar mai mult.

| anonimguy3 a răspuns (pentru Ateistu):

Si tu pe mine prea tare dar ma abtin. Bineinteles ca tu esti ala genu: O MAMA PLACA DE VIDEO 4GB OMG! Cand memoria aia video o degeaba daca nu are performanta. Vai tu m-ai rupt procesor i7 etc etc care e o artificie pentru ca e procesor de laptop. 8GB ram VAI minune.

Un sfat, laptopurile nu sunt pentru gaming, indiferent din ce componente sunt facute. Nu te mai luat dupa criteriul memoria VRAM mare, gata placa video rupe tot, nu te mai luat dupa criteriul, I7 RUPE TOT! Nu am pofta sa ma contrazic acuma ca tu oricum nu o sa intelegi ce iti zic eu dar iti dau un sfat. tongue

Mda, dupa vi si intrebi: De ce imi merge ''Crash_Dogs'' in poze cu lag si GTA V la fel? Am ''petarda''... si nu stiu ce. Ma rog, faci cum vrei.

Ba eu ti-am dat un sfat sa nu arunci bani pe geam degeaba, daca zici ca daca un laptop la 3000 de lei e ceva de top in gaming ok... (nici alea la 6000 nu-s de top da ma rog.) Your money your decission.

| nightghost96 a răspuns:

Nu asculta de ce zic toti astia ca nu stiu ce vorbesc eu am un laptop cu Intel core i3 de 1, 9 ghz, 4 gb ram si 2 gb placa video si imi merge gta 5 pe low si gta 4 pe high

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Nu ii vad tostul.Cu toti stim ca un laptop asa performant nu va avea decat cateva ore de baterie si mult noroc carand chestia aia.Nu fi incapatanat, cu 3000 de lei iti iei masinarie de gaming serioasa.Ai sa sfarsesti cu el merei intr-o priza asa ca alege masinaria de gaming 4k.

Doar PC poate duce jocurile la rezolutie 4K ce e asa greu de inteles? -_-

Ba tu esti handicapat jur, ce spun eu si ce intelegi tu -_-, nu-mi mai obosesc mana scrind degeaba.

Mdea, cum spuneam ma doare mana sa iti explic ca tot oricum nu intelegi nimic, un exemplu sau chiar 2 mai sus. tongue

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns (pentru Ateistu):

3000 de lei e cam putin dar facem o excursie pe PC Garage si gasim ca o placa din seria GeForge 700 e in jus de 1000 lei, un CPU decent 400 lei, 8 GB RAM 400 lei, 1 Hard Disk 1 TB 400 lei.Placa de baza si alimentarea sunt impreuna 500 lei si ai un PC.Ce ai aici NU PARE nici pe aproape la fel de performant dar la doar 3000 de lei se merita daca tu chiar crezi ca ai nevoie de mobilitate.Chiar si asa piesele de PC sunt in general mai ieftine decat cele de laptop.ASTA E MORALA, considerate educat si ia-l repede ca e bun cat e la reducere si mai sunt numai vreo 2 in stoc.

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns (pentru Ateistu):

3000 de lei e ceva. Poti obtine ce ai in laptop la un pret mai mic dar mi se pare un targ bun.Ideia de baza e ca nu va rula GTA V la hight, nu te minti singur dar o va face decent. Daca esti dotusi dispus sa mai pui 1000 de lei si sa ii construesti singur, obti un PC de gaming meserias.Acum cumpara repede Laptop-ul cum mi se pare un raport calitate\pret bun.

| danyvelea a răspuns:

Da merge
winking