| Roxana20122012 a întrebat:

Hai sa combatem si pe asta va dau ceva de lucru care ma pote ajuta si pe mine sunt un haker si mi-a dat de cap un afurisit de laptop se zice ca cate de bun ai fi nu le sti pe toate problema sta in felu urmator un laptop Toshiba satellite nu conteaza seria am fost un pic pe counter strike si l-am oprit fortat din joc adica shut down dupa ce l-am aprins merge tot pana in faza de logare logo on acolo se inegreste tot si apare decat sageata poate ati patit si voi asta sageata merge nimic de zis am rezolvat si problema asta el apare si merge tot ca inainte numai ca trebuie sa astep ca vreo ora sau chiar doua dupa cum ai vine ce ma puteti sfatui si daca ma ajutati nu vreau sa instalez sau sa formatez hd instal boot windows stafe mode etc toate as abureli eu trebuie sa stiu problema si nu vrau refresh sau sa-l fac din nou am ceva pe el si problema cred ca poate fi rezolvata fara re procesare sau re formatare multumesc de atentie acordata

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Cum ti se zice Hacker daca nu poti rezolva aceasta mica problemuta?
2. Cum ti se zice Hacker daca nu stii sa scrii?
3. Cati ani ai? Ca pana si bunica scrie mai bine.

| laurentiubig a răspuns:

Ti sezice haker daca o problema banala ca asta nu o poti rezolva.Nu stiu ce windows ai dar as sugera sati instalezi win xp este mai rapid si mai practic.

| alex2552 a răspuns:

In primul rand nu sunt sigur ca cunosti semnificatia cuvantului "hacker", in al doilea rand nu are vreo legatura cu conunter-strike se poate sa fie din cauza ca l-ai oprit fortat dar se poate sa fie si din cauza celorlalte programe pe care le-ai instalat. Nu te poate ajuta nimeni daca ne zici doar ca ti se incarca greu windowsul.