Dai la adbloc pauza pe site ul respectiv si poti downloada, daca ai adbloc si netflixul nu merge pana nu il treci pe pauza.
La mine merge vezi sa nu ai adblock activ sau antivirus, parere personala sterge antivirusul doar ingreuneaza pc ul
Hmm nu stiu ce sa zic...Ai Facebook? Totusi mai exista alt site de unde pot sa iau cs-u asta?
Sa dai la download la ClientiFreeWare si ai si modul torente, pentru torente foloseste utorent.
Ideia e ca nu imi merge de-loc, adica nici macar sa ii dau download.Nu merge de-loc dau cu cursoru pe download si nu se intampla nimic.Nustiu ce are ti-am zis. Daca mai ai tu idei vad.Sau daca mai raspund alti oamenii. Daca mai gasesti alte chestii te-rog sa imi spui! Daca tot nu imi merge iti dau funda si atat...
Ai adblock instalat sau antivirus ca nu mi ai raspuns.
Da am antivrius instalat.Dar nu stiu daca ma intelegi, nu vreau sa il dezinstalez.Si da am si adblock, dar macar vreo modalitate in care pot sa il iau alt cumva.Nu pot de-loc sa dau pe download de-loc de-loc...Dau cu cursoru si nimic ti-am mai zis...
"Mut cursoru pe download"
Nu stiu frate ce are...Asta e dar totusi mersi ca m-ai ajutat!
Atunci dezinstaleaza adblock si il instalezi dupa ce descarci cs
Las-o balta, totusi iti multumesc ca m-ai ajutat!
Dai la adbloc pauza pe site ul respectiv si poti downloada, daca ai adbloc si netflixul nu merge pana nu il treci pe pauza.
FaraIdeiDeNume întreabă:
anonim_4396 întreabă: