Tu ai spus jocuri cu clasa. Asta implica cam 25 de persoane. Eu stiu niste jocuri super, dar doar pentru 10 sau 15 persoane. Ar fi de exemplu nu imi fura nevasta. E un joc in care se fac cupluri cu cate un baiat si o fata si se aseaza toti in cerc. In mijloc vine un baiat sau o fata si face cu ochiul unui baiat daca e fata si invers. Respectivul/respectiva care vede ca i s-a facut cu ochiul trebuie sa se duca la cel/cea din mijloc, dar partenerul/partenera sa trebuie sa il opreasca sa nu se duca. Sper ca am explicat destul de bine jocul. Apoi totul reincepe.
EU sunt seful clasei si sunt responsabil cu linistea. bla bla bla. dar faza misto era ca daca ne gasea in liniste ne dadea 4 puncte din oficiu la lucrare si era mult mai fain... in fine, noi jucam Jocul Mut : incepe o persoana la alegere care arata cu degetul spre alta persoana, totul se desfasoara in liniste, cel care vorbeste nu mai juca 1 saptamana . un joc mai galagios era TINTA : se imparte clasa in 3 ( pe randuri de obicei ), se deseneaza pe tabla un cerc mare, in interiorul lui un alt cerc si tot asa i-ar pe fiecare cerc se nota un punctaj. se nota si un scor cine facea cele mai multe puncte castiga.cum faceai punctele? >> te legai la ochi cu un fular negru`, te invarteai de 10 ori si cu creta te duceai spre cercuri. si daca picat p un punctaj mare era binishor dar daca nimereai in afara cecului erau -10 puncte ( depinde si cate puncte ati pus pe cercur ). ( funda ? )