| up2 a întrebat:

Hei! am un server de counter strike 1.6 hostat si nu prea ma descurc cu bani, sa-l platesc. As dori sa am un sponsor caruia sa ii fac reclama la ceva pe server si sa imi plateasca hostul vare costa 80 lei pe luna, ma rog sa ma ajutati daca puteti

3 răspunsuri:
| WholeWorld a răspuns:

Sincer sa fiu, nu cred ca vei reusi sa gasesti un sponsor pentru o mica reclama pe un server...
Sunt o gramada de servere care au mereu 31/32 playeri cs normal si organizeaza tot felul de concursuri pentru steam /vip, si ei nu au sponsori...
Administratori pun mana de la mana sau este taxa de participare.
Deci nu cred ca vei putea gasi vreun sponsor, asa ca mai bine vorbeste cu prieteni tai si strange-ti fiecare saptamanal bani si platiti hostul.

| xVLDx a răspuns:

Nu stiu ce server de cs ai tu, dar un prieten de al meu a avut si el server de cs, dar platea pe luna maxim 10 euro. (in general platea 6 euro) Si pe serverul pe care sunt eu admin, niciodata nu s-a pus problema ca se inchide din cauza banilor. Si din cate am aflat eu, decat un admin a donat pentru grad. In rest, toti le avem pe ore / redirecte. In fine... eu stiam ca hostul e undeva la maxim 10 euro pe luna la un server normal de cs.

| up2 explică (pentru xVLDx):

Dau 80 lei pe luna..au existat niste servere sponsorizate de pro fm si nu mai stiu ce