| ___URhe a întrebat:

Hei buna TPU, am si eu o intrebare pentru cei care se pricep mai bine ca nu am cumparat niciodata si poate nici nu o sa mai cumpar vreodata. As dori si eu sa-mi cumpar un joc gta 5 ca imi e drag si sa-mi ocup timpul as dori sa-l cumpar din Altex. L-am gasit acolo, am gasit dandu-mi doar un cod de activare nu cd pentru calculator, daca il cumpar acel cod si dau 150 lei cum il instalez ulterior iti arata cumva specificatii pe acel bon sau cum? Este greu sau nu? Pe ce site trebuie sa intru sa-l dascarc? Arata cumva acolo sau cum e ca nu am cumparat niciodata si poate nici nu o sa mai cumpar altul. Asta il vreau ca imi e drag de pe timpuri cand aveam gta mamaia si acum as vrea gta 5 dar sa nu ma tepuiesc cu 150 lei si sa nu stiu sa-l instalez. Era bine pe cd, il bagam si nu aveam treaba asta, trebuie tot dascarcat de pe internet dupa ce il si cumpar dau odata bani si dupa chinuie-te sa-l descarci de parca il piratam si nu am gasit nici un video pe Youtube cum sta treaba cu codurile astea, va multumesc.

2 răspunsuri:
| RomeoValentin a răspuns:

Părerea mea e că mai bine îl cumperi din rockstar games sau de pe Steam, dar totuși dacă chiar vrei să îl iei dintr un magazin, înăuntru vei găsi un cod și numele aplicației pe care poți intra sa activezi codul ( cea mai întâlnită fiind rockstar games )

| Wr3nch a răspuns:

Ai un cod pe care il bagi pe Steam sau Rockstar Games, si dupa descarci jocul. Vez ca are 110gb.