Pare ciudat, insa nu poate fi mai mult decat o coincidenta nefericita. In mod logic si rational, nu e posibil ca o persoana moarta sa faca astfel de lucruri. Oricum, nu a avut nicio treaba cu mesajul, dupa parerea mea.
Tu chiar crezi ca mortii poti trimite mesaje pe Messenger/Facebook/ etc? E doar un mesaj din ala care circula, trimis de la persoana la persoana. Iti dai seama (sau nu) ca nu se va intampla nimic daca il ignori. Nu mai trimite la nimeni, fiindca sunt chiar enervante mesajele de felul asta. Primeam si eu cu zecile mai demult, cand erau mai "populare", sa zic asa.
O prietena de-a mea a primit un astfel de mesaj si l-a ignorat. Dupa 1 saptamana i-a murit mama.
Pare ciudat, insa nu poate fi mai mult decat o coincidenta nefericita. In mod logic si rational, nu e posibil ca o persoana moarta sa faca astfel de lucruri. Oricum, nu a avut nicio treaba cu mesajul, dupa parerea mea.
Si eu daca l-am citit, trebui sa il trimit si eu? o.o Da sa o luam logic, mesajul asa se poate trimite in fiecare zi la ale persoane, sau poate o persoana nu intra pe mess cateva zile iar apoi intra si il vede si na il trimite, " ea " implineste 27 de ani in fiecare zi de cand a murit? o.o ) in fne, zi daca trebuie sa il trimit si eu!? ca te omor eu pe tine daca patesc ceva, te bantui ))
Pe cine draq bantui? Pa mata? Hai zaaatt de aici.
Bai, pishato sau pishatule ce mortii ma-tii esti, vezi ca nu ti-am vorbit urat. Pui intrebari de tot rahatu la ce te astepti? te-am intrebat daca trebuie sa il trimit si eu ca l-am citit. Extraterestro o.o manca-mi-ai virgula! i. de corcitura . data viitoare ai grija cum vorbesti.
Hai jet. Ai draq prosti raspund si ei sa se afle intreaba.
IsAlexx11 întreabă: