As putea sa iti zic la jocuri de genu toata ziua insa cum sa stiu ce iti duce pc-ul si ce nu habar nu am ce ai in pc-ul ala poti avea si pentium 4 din cate stiu watch dogs cere mult ram poate procesorul si placa vide duce dar nu ai rami cere 8 minim iti fac o lista cu favoritele mele:-sleeping doogs
-prototype 2
-deus ex human revolution(asta intra in top 5 clar abia astept sa apara deus ex mankind divided )
-state of decay
-sniper elite 3
-crysis 1(sunt 3 parti primul e mai open world poti sa te plimbi pe toata insula celelalte 2 sunt mai inchise + ca e din 2007 jocu si grafica e omg )
-mass effect(asta intra in top3 are 3 parti nu prea iti recomand pe 1 ca are controalele cam incurcate cred ca ar trebui sa iti mearga 2 si 3 bine daca nu ai un jaf de pc nu prea cer mult)
-daca nu ai viata sociala iti recomand urmatoarele: skyrim, the witcher dark souls(au mai multe parti deci vezi si tu care iti merge o sa iti ocupe foarte mult timp eu am jucat numai skyrim am ajuns parca la nivelul 27 si cred ca am jucat cam 1h pe zi timp de o luna deci mult noroc )
daca nu iti merge nici un joc iti recomand cu placere gta san andreas sau daca ai pentium 4 super mario te avertizez daca dai super mario la "grafica excelenta" iti da blue screen am aflat prim experienta proprie. pot sa iti zic si altele daca vrei mi a fost lene sa mai scriu btw enjoy
Mafia 2, gta san andreas, gta iv, mafia 1, sleeping dogs, etc dar niciunul nu are aceeasi poveste ca watch dogs...