| WEBKINZ_9696 a întrebat:

Hei! Cine stie ceva despre webkinz? cine are un cod secret pentru ca am 27 de webkinzi si parinti au is ca nu imi mai cumpar webkinzi pana la Craciun!
Va rog ajutati-ma si mai am o intrebare:
Cine stie cum pot sa gasesc o funda?
Cine stie sa aspunda la intrebari ii dau un cod nefolosit!
(Numai o persoana poate sa-mi raspunda la intrebarea asta ca numai un cod am)~!

Răspuns Câştigător
| kitty_9669 a răspuns:

VREI SA CASTIGI UN WEBKINZ LA TINE ACASA? Sau vrei sa primesti un cod webkinz? Ambele sunt GRATUITE vezi mai jos cum poti castiga

ATENTIE! ANUNT IMPORTANT! Sambata, ora 13.00 pe www.kidsradio.ro aveti ocazia de a castiga GRATUIT un WEBKINZ! Premiul se trimite prin posta, fara nicio taxa postala, deci nu va trebui sa platiti nici webkinz-ul si nici taxele postale. Pentru asta, in timpul emisiei de pe www.kidsradio.ro, trebuie sa sunati la 021 317 45 16 numar CU TARIF NORMAL! Nu uita, urmareste emisia Go Go Webkinz, de la ora 13.00 la 14.00 azi, si castiga un webkinz GRATIS sunand la 021 317 45 16! Si sa nu uitam ca... se vor da si coduri webkinz(si E-store)... Gratuit! SUCCES!
FUNDA?

5 răspunsuri:
| pcornelia18 a răspuns:

Du-te la magazin si rupe un cod si asa nu mai trebuie sal cumperi si pot lua cate coduri vre tu

| kitty_9669 a răspuns:

Te pot vedea camerele, si poti da de bucluc pcornelia18!
E mai sigur si frumos sa castigi

| pcornelia18 a răspuns:

Lanoi la kafland nu sunt numai una la intrare in turda in kaofland si multi copii au facut asa si eu am facut o data dar dupa acea mi-am cumparat pana am ajuns la 30 dari i-as da dar nu ma lasa mama sa dau ca toate is cu abonament de lux

| UnicornsAreLove a răspuns:

Kitty are dreptate! Eu asa castig webkinz! desi am si cumparat 3 webkinzi! Kitty eu am castigat consecutive 3 webkinziLun chihuahua un husky si acum un iepure! Si pcornelia nu e faza de camere e faza ca unii vor webkinz cu cod si il vor cumparat! Voi daca furati codul cum ne simtim noi cand ajungem fata in fata cu webkinzu acela si n-are cod? Si eu am vrut un peste si am cautat pana am ajuns la capatul orasului sa mi-l iau deoarece pe langa mine nu erau webkinz cu cod? Zi si mie!

| pcornelia18 a răspuns:

Cornelia e sora me mai mare si e putin cam nebunatica va rog nu ascultati de ea pentru ca ia multe ectnobotanice eu am 14 ani iar ea are 18 ani mai bine asculti de ceilalti bine nu asculta de sora mea pentru ca e mai frumos sa castigi de cat sa furi am dreptate sau nu pana la urma si eu am castigat unu doar ca la ghiozdanele di carfor