Prima data descarca un Windows xp in format iso, apoi descarca : iso burner.
Baga stick-ul in pc, sterge tot de pe el si formateaza-l in NTFS daca stii, daca nu, nu e nimic -continuam
Acum instaleaza isoburner, dupa instalare il deschizi si alegi varianta : Create bootable USB disk! (il bifezi)
Apoi dai clic pe patratica cu 3 puncte care se afla mai jos, se deschide o fereastra :cauti unde ai descarcat Windows xp, dai clic pe imaginea iso si clic pe deschidere, apoi NEXT.
Acum alege stick-ul in caz ca nu s-a ales automat.
Acum dai clic pe : Create! - te va atentiona ca va sterge tot de pe stick -dai OK, apoi daca nu l-ai formatat iti va spune ca trebuie sa-l formatezi -dai OK -va dura mai mult de aceia am zis sa-l formatezi cu Windows-ul...
Dupa toate astea incepe sa faca stick-ul bootabil, va dura cel putin 30 de minute poate chiar 1 ora depinde de pc!
Daca nu te descurci cu asta mai poti incerca : Windows 7 USB tool - dar nu stiu daca o sa mearga pe xp (banuiesc ca asta ai acum ) oricum Bafta! - daca ai intrebari, intreaba-ma!
Poti sa imi dai facebook-ul tau? sau adresa de yahoo? te rog..ca imi vine mai usor sa te intreb acolo
Intru foarte rar pe Yahoo sau Facebook! aici sunt mai activ
Ale3xXd întreabă:
LoreChris1983 întreabă: