Ia PS4 pentru ca in noiembrie apare GTA V pe PS4, PC si Xbox one...Majoritatea jocurilor pe PS4 vor aparea in toamna...nu lua PS3 pentru ca nu vor mai aparea jocuri pe aceasta consola(iti spun ca asa am patit si eu cu PS2 cand a aparut PS3)
Dc vrei sa iei PS3 doar pentru gta 5? Asa am gandit si eu sa imi iau ps3 sa joc gta 5, dar dupa m-am gandit ca nu or sa mai apara jocuri pe ps3 mult timp si majoritatea jocurilor de pana acuma le-am jucat pe PC. Mai bine iti iei PS4 cu bundle gta 5 cand apare gta 5 pe next gen si pc in toamna si multe alte jocuri apar in toamna pentru next gen si pentru pc deci. Un PS4 te-ar tine de acum inainte min 5-6 ani.
Multam fain! Mi-am luat consola cu Watch Dogs, dar nu stiu ce joc sa-mi mai iau. Am buget nelimitat pentru jocuri, dar sa merite.
Frate, PS4 întrece cu mult PS3. Cumpăra mai bine PS4 cu Watch Dogs. Nu are rost sa îți iei un amarat de PS3. A trecut vremea lui și la PS4 o mulțime de jocuri apar în toamnă. Cat despre grafica nu ai cuvinte! PS3 într-un an se va duce de tot. PS4 5-6 ANI ii are asigurați
MihayAndrey întreabă:
AntoniaBlanaru întreabă: