| NoobyLolman a întrebat:

Hei, salut!
Cum imi pot face chanel-ul popular?
Stiu ca sunt un pusti cu o troscaleta de microfon dar va rog trageti o geana!
https://www.youtube.com/channel/UCmpZZNLz49MT1SmfmgDNm6g

Răspuns Câştigător
| OctaLoL a răspuns:

Acel microfon este bun.Ar trebui totusi sa-ti schimbi numele, poti sa-ti pui si NoobyLolman, doar schimba-l.La video-uri, la titluri mai exact, ai putea sa scrii prima litera a video-ului cu litera mare si niste titluri mai atractive, practic:Minecraft #EP1 Titlu. Daca poti,filmeaza cu Fraps,sau alt program,nu cu Bandicam, nu-mi inspira incredere(parerea mea)desi l-am folosit.Iar la vorbit, incearca sa nu vorbesti prea mult, prea detaliat, ci sa fie scurt si la obiect.In rest e ok.

1 răspuns:
| xr0sioRx a răspuns:

Nu devi popular peste noaptea. Trebuie sa astepti. Si nu devii popular daca faci video de c*c*t. Scuza-mi exprimarea dar asa e. Ori faci ceva calumea, interesant, amuzant ori nu mai faci. Fa video HD. Cand filmezi in minecraft, filmeaza pe fullscreen, sa ai rezolutie la monitor mare, 1280x720p ca sa iti iasa video HD. Calitatea sunetului conteaza, nimeni nu se uita daca tu te auzi ca din butoi. Fa-ti rost de un intro cat de cat original. Pune o muzica pe fundal.Da subscribe la alte canale mai mici, si poate se aboneaza si ei la tine si tot asa. Fa rost de o promovare de la un youtuber cunoscut. Fa video cu ceva original. Numele canalului lasa de dorit, cauta un nume mai atractiv. Si eu am un canal de youtube si sunt la inceput, 15 subscriberi, 581 de vizualizari. Fa conscursuri, de exemplu cont de minecraft premium. Bafta cu youtube-ul happy.