| Dyidy a întrebat:

Hei, sunt o Minecrafteriţă non-premium și am pentru voi câteva întrebări, care îmi dau bătăi de cap...

1. Lansatorul meu de Minecraft este de la tagcraftmc (tagcraftmc.net), iar când am vrut sa instalez lansatorul premium (mineshafter.net), îmi arata ca am nevoie de o versiune mai noua a lansatorului, iar apoi mi s-a auto-instalat "Minecraft by Mojang". Ştiu ca cei de la Mojang au făcut Minecraft-ul, iar asta m-a făcut sa ma întreb dacă nu cumva am cumpărat jocul, fără să știu (am mai intrat pe site-ul Minecraftului, am ai cont Mojang, făcut pe gratis și am intrat și în Minecraft Store, ca să văd jucăriile.). AM CUMPĂRAT JOCUL FĂRĂ SĂ ȘTIU, SAU NU?

2. În fine, am 2 lansatoare de Minecraft acum. Primul mergea super bine, iar al doilea... Ei bine, cu al doilea nu puteam deschide decât Minecraft Alpha și Beta. Totuși, am instalat Minecraft Forge 10.13.4.1558 și am băgat modul Instant Masive Structures 2. Primul lansator nu deschidea Forge-uri, iar al doilea (desigur, am pus UserName-ul "Forge", cum mi-a arătat) a deschis Forge-ul, până a apărut numele de Mojang, iar apoi s-a închis. CE SĂ FAC?

3. Am încercat sa imi instalez o mapa, dar nu știu prea bine cum sa procedez, iar tutorialele nu ma ajuta. CUM PROCEDEZ?

4. Vroiam sa fac și eu o mapa cu teleport-uri, chestii și trestii, dar (din nou!) tutorialele nu m-au ajutat. CUM POT FACE O MAPA?

Mi se pare ca am Java 7 Update 79, fiindca alta versiune nu mergea. Daca mai aveti nevoie de date, ziceti-mi!

Sunt mulțumită, chiar dacă răspundeți la cel puțin o întrebare.

MULȚUMESC!

Răspuns Câştigător
| NONAME113 a răspuns:

1.nu prea cred ca ai cumparat jocul.
Poate e un update al launcher-ului
2.Dezinstaleaza cele doua launchere si instaleaza-ti teamextreme minecraft launcher(cel mai bun launcher mc)
3. dupa ce l-ai instalat, cauta folderul:. minecraft si in el cauta folderul saves, aici trebuie sa dezarhivezi mapa descarcata
4.prea complicat, iti trebuie command block-uri si multe comenzi

| Dyidy explică (pentru NONAME113):

Am teamextreme, e luat de pe Mineshafter si e Premium. (al doilea launcher, cel care NU LANSEAZA DECAT ALPHA SI BETA). Am crezut ca Forge-ul are nevoie de Java 8, asa ca am actualizat Java. Cum m-am si asteptat, lansatorul teamextreme nu s-a mai deschis.

1 răspuns: