anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare:
Acest pc este compatibil?
Cum ar merge jocurile pe el cum ar fi GTA 5 mai ales GTA 5?
Ce grafica ar avea?
S-ar bloca?
As avea lag?
Cum ar merge?
Ar fi bun ca, calculator?
Cam in câte fpsuri ar merge GTA 5!
Va rog răspundeti-mi la toate întrebările!
Nu Săriți nici una!
Uitați aici PC-ul făcut de mine:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2529986/

Răspuns Câştigător
| Gonrax a răspuns:

Nu înțeleg de ce aș răspunde la toate întrebările, când sunt toate asemănătoare.

Deci este un PC puternic. Am jucat GTA 5 pe high în jur de 45-50 fps cu i3-4170 și 750 ti. i3-6100 e skylake (sau kaby lake, nu mai țin minte exact) și e nouă generație, mai avantajos.
Placa video la fel, e asemănătoare cu a mea, dar are procesor grafic (cel mai important la placă video) mai bun și memorie video mai bună.

În principiu GTA V joci cel puțin pe high (eu am jucat pe rezoluția 1680x1050) și poți juca multe alte jocuri (pe care le-am testat personal) Overwatch, Rocket League, Life is Strange, Dying Light, Mad Max, Rainbow Six Siege, CS:GO, Cities Skylines, SUPERHOT, și jocuri apărute relativ recent.

Lag nu ar trebui să ai deloc, poți să faci multitask, de exemplu să ții un joc deschis + un tab de chrome cu muzică sau alte combinații de programe.

Singura chestie ar fi că, nu m-am uitat dacă se potrivesc piesele toate între ele, asta ar trebui să te ajute cineva care se pricepe mai mult ca mine

| Gonrax a răspuns (pentru Gonrax):

Și, am uitat să precizez, o să ai lag în Far Cry 4 (am avut lag pe low), deci probabil poți să joci maxim pe low (dar nu cred), Far Cry Primal nu cred că rulează, Mass Effect Andromeda nici nu mă aștept să ruleze.

Am testat și DOOM, care are grafică absolut uimitoare, și n-am avut lag pentru că e optimziat foarte bine.

| anonim_4396 explică (pentru Gonrax):

Pai si sunt compatibile piesele?

| Gonrax a răspuns (pentru anonim_4396):

Ți-am spus că despre compabilitate nu știu dacă sunt, dar am încercat să te ajut în rest

3 răspunsuri: