| cinemaANDyoutuberBOY a întrebat:

Calculatorul meu e de prin 2008 si nu e o religva, daca la asta va ganditi (gen monitor gros sau...)i-am schimbat si placa video si ramul mai demult iar un tip cand mi l-a reparat a zis ca am probleme cu ramul sau hardul si sa nu joc jocuri ca merge greu si se strica,este adevarat ca jocurile gen GTA,CS distrug placile, sau pot sa ma joc in continuare?

Răspuns Câştigător
| xXxStefaNNNxXx a răspuns:

Ti-am spus nu se intampla nimic atat timp cat jocul iti merge, nici un virus nu iti strica ramul, dapai un joc? Cum am mai spus joaca-te linistit NU ai ce sa patesti...Mai ales ca ai si jocul cumparat

2 răspunsuri:
| xXxStefaNNNxXx a răspuns:

Joaca-te fara probleme un joc nu are cum sa afecteze buna functionare a pc-ului tau, daca nu merge jocul asta e, dar daca merge te poti juca linistit.

| cinemaANDyoutuberBOY explică (pentru xXxStefaNNNxXx):

Pai stefane, e un joc The Club ...nu e el cine stie, e un joc cu mafioti cu grafica de gta si as vrea sa il cumpar ca e ieftin dar nu vreau sa ma trezesc cu placa ram distrusa si sa dau 300 lei sa iau alta

| xXxStefaNNNxXx a răspuns (pentru cinemaANDyoutuberBOY):

Ti-am spus nu se intampla nimic atat timp cat jocul iti merge, nici un virus nu iti strica ramul, dapai un joc? Cum am mai spus joaca-te linistit NU ai ce sa patesti...Mai ales ca ai si jocul cumparat