Salut,pai poti sa ai placa video care o am si eulaca video Gigabyte NVIDIA GeForce GT 730, 2048MB, DDR3, 128bit, HDMI, DVI, VGA
Sunt multumit de ea joc chiar si jocul battlefield 4 bine inteles low-mediu in partea de grafica dar il joc, si call of duty advanced warvare pe ala trebuie sa dezactivezi cateva teme vizuale ale pc ca sa mearga debia debia la low dar totusi merge sau daca oftezi pentru 300 roni poti s-o ai pe asta: video Sapphire AMD Radeon R7 250X, 1024MB, GDDR5, 128bit, DVI, HDMI, PCI-E
depasesti un pic de 300 roni dar crede ma merita ca placa asta care depaseste pretul tau este mai puternica decat placa cealalta la 275 lei aia prima care ti-am pus-o asa ca depaseste si tu un pic de 300 roni dar nu veri regreta.
Si placa la 275 lei are 2 gb 128 biti dar si asta la 385 lei are 2 gb si 128 bity numai ca este ddr 5 pe cand aia la 275 este ddr3 si o placa video ddr 5 este mai puternica decar ddr 3 chiar daca amandoua au acelasi numar de bity sau de gb atata timp cat ddr este 5 iar cealalta 3 poate sa aiba cum am spus acelasi gb si bity tot ddr 5 este mai puternic.
funda
Hmm. Multumesc mult de ajutor. Exact la r7 250x ma gandeam si eu dar pana la urma strang si iau r7 260x si o sa mearga absolut orice lejer in medium Oricum eu joc doar DotA 2 momentan. In fine multumesc foarte mult, v-as da funda la toti dar ai raspuns primul tu primesti
Salut! Iti voi recomanda aceeasi placa video, Nvidia GT 730 2GB DDR3 128 bit, pentru ca si eu o am si sunt foarte multumit de ea. Poti juca pe ea orice joc, doar ca va trebui sa umblii la setarile grafice. Poti juca pe ea: Battlefield 3, 4, War Thunder, World of Tanks, LoL, Dota 2, Call of Duty Ghosts, Far Cry 3, cred ca si 4, si o gramada de alte jocuri. In stand-by are 30-35 de grade, iar in jocuri decente maxim 45 de grade. Funda?
Apropo daca sa zicem placa video ddr 3 are 2 gb 128 bity si cealalta are ddr 5 dar are 1 gb si 64 bity tot ddr 5 este mai puternic si asa pentru ca latimea de banda asta inseamna ddr este mai mare.Asta a fost un EXEMPLU.
alexalx1234 întreabă: