CookieDog vorbeşte numai câineasca pentru tine...
Ţi-am dat setări, aparent nu ţi-a convenit, ţi-am spus odată că dacă eu nu te pot ajuta, nimeni nu o poate face mai bine
Te trage (cred; fiindcă-s prost la plăci video) foarte mult în jos placa video actuală.
Nu merg setările alea.
Uita-te la videoclipul asta.
Are placa la fel ca mine si uite ce bine ii merge.
https://youtu.be/A8P29nKGe5Q
Mie de ce nu imi Merge?
Se poate face ceva pe la setări.
1. El are i5.
2. El joacă pe 1.2.5, versiune ce nu necesită hardware-ul pe care noile versiuni îl cer.
3. La ce te referi prin nu merg? Eu am i3 2.4GHz M 370, 4GB RAM, Geforce 310M (integrată)(Windows 7 Ult.) şi, cu 2.5 GB de RAM alocaţi + setări minore prin Nvidia Control Panel + setările din Optifine, am peste 90FPS pe vanilla, lume default şi peste 120FPS pe superflat (să nu uit că eu am un mod la laptop prin care pot regla performanţele; dacă îl las cu Minecraft şi artinge temeraturi mari, îşi dă automat shutdown(am testat şi cu acea funcţie dezactivată(performanţe înalte) am peste 60 FPS pe Hexxit (1.5.2) unde cu funcţita activată nu ating 40FPS) (nu mai spun că laptopul are deja 7 ani vechime).
Nu stiu cum sunt setările tale.
Eu vreau sa se vada tot asa.
Nu vreau sa se schimbe si sa se vada aiurea.
Si imi este frica ca il stric dacă le bag.
Din acest moment CU MINE NU MAI AI CE VORBI [şi nu obişnuiesc să scriu cu caps].
Mă aduci în pragul disperării, îţi spun de N ori că este de la tine şi-mi spui acum că ţi-e frică să nu-ţi plece. minecraft din AppData dacă schimbi nişte setări.
Am spus de N şi N ori că poţi verifica şi schimba toate setările pe care eu ţi le dau, ba mai mult, mereu voi fi aici să ajut, să te ajut...
Cum e posibil? Cum?
Mă bat cu pumnii-n cap să mă uit după soluţii şi după-mi spui că ţi-e fircă că "vei strica ceva".
Am spus odată că vorbesc Limba ROMÂNĂ, nu câineasca, ce e atât de greu de priceput? CE?
Apropo, dacă ştii că-ţi merge-n 15 FPS-uri, de ce mama câinilor refuzi să dezactivezi mici părţi ale jocului care cauzează lag?
Am văzut oameni grei de cap, dar ca tine, în viaţa asta, nu...
Ionut20233 întreabă: