| TheUltimaTeHack a întrebat:

Din prostia mea, am descarcat ceva, un executabil (l-am sters dupa cele intamplate) mi-a dat bluescreen cand l-am deschis. Dupa ce l-am sters, daca inchid antivirusul imi da bluescreen cu eroarea : IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Am scanat de virusi cu mai multe programe, ce pot sa fac?
FUNDOI!

1 răspuns:
| Nakori a răspuns:

Ca sa il rezolvi rapid, restarteaza-ti computer-ul, si apasa F8 in character-mode menu care arata setarile sistemului de operare. Seteaza ultima versiune care ti-a mers fara erori (chiar si de acum o luna daca e nevoie) Acest lucru este cel mai efectiv daca ai adaugat un driver nou, sau s-a adaugat un serviciu la un moment dat (un program). Daca ai aceasta problema de la un Windows NT 4.0 sau mai devreme, s-ar putea sa fie de la un virus, un device driver, sau o eroare de la un serviciu al sistemului (un program). Un antivirus scan, sau un backup tool care este incopatibil cu versiunea noua. Daca este posibil, dai remove la toate driverele cu third-party, si dezactiveaza fiecare update la anti-virusurile care le ai. Contacteaza creatorii software-ului ca sa obtii update-urile, daca ai nevoie. Sper ca te-am ajutat.

-luat de pe https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms854226.aspx, eu doar l-am tradus in romana. Pentru mai multe informatii, viziteaza site-ul oficial.