| Diablo43 a întrebat:

este vorba de site-ul okazii.ro
am comandat ceva si eu i-am dat lui calificativ pozitiv dar el mie nu. cum fac sa mi se acorde si mie calificativ?

Răspuns Câştigător
| AndreeeaConstantin a răspuns:

O sa primesti si tu calificativ pozitiv, daca nici unul dintre voi, nici tu ca si cumparator si nici vanzatorul nu aduce obiectii sau nemultumiri in termen de 30 de zile. Calificativul il primesti automat. Asadarverifica-ti contul in 30 de zile.

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pai tu ca vizitator al lui ii poti da calificativ. El daca nu-i interesat de produsele tale, de ce sa-ti dea calificativ? Si de ce ti-ar da cand tu ai pus o gramada de intrebari si n-ai dat funda si calificative la nici unul desi aici asa este obiceiul pe cand pe Okazii nu este asa?

| Okaziiro a răspuns:

Salut, Diablo43! Pe Okazii.ro sistemul ofera in mod automat calificative pozitive pentru cei doi parteneri daca tranzactia s-a incheiat cu succes si acestia nu si-au acordat intr-un interval de 30 de zile. Mai multe detalii despre acest subiect poti gasi in pagina noastra de Ajutor: http://bit.ly/1cayrH2 Daca ai nevoie de asistenta ne poti scrie pe suport@okazii.ro sau ne poti suna la 0374 652 944. O zi frumoasa!