Ok, vrei un PC de gaming. Pentru jocuri ( far cry 3 sau assasin cred 3, GTA IV) vei avea nevoie clar de o placă video dedicată. Cea integrată nu poate suporta cerințele acestor jocuri. Ca procesor recomand Intel - foarte bun, se ține rece și are șanse mai mari de overclock. Acum există trei mari variante:
1. Cumperi un PC nou.
2. Cumperi un PC second-hand.
3. Îți asamblezi un PC pe componente.
În funcție de ce variantă alegi, eu te ajut.
Avantaje/Dezavantaje
Pentru 1. - Dezavantaj: Prețuri destul de piperate
- Avantaj: Garanție, componente noi
Pentru 2. Dezavantaj- Nu ai garanție, componente destul de uzate/forțate, dar nu în toate cazurile.
Avantaj: Preț mic, uneori negociabil, pc-ul poate fi deschis față de unul nou care are sigilii
Pentru 3. Dezavantaj: Dacă nu te pricepi, poți cumpăra componente greșite, probleme apărute la asamblare
Avantaje: Componente noi/neuzate, garanție pe fiecare piesă, pc-ul poate fi deschis față de unul nou care are sigilii, performanțe ridicate exact așa cum vrei tu, preț mediu.
Aștept un răspuns, ca să te pot ajuta. Mult succes și la mulți ani!
Mersi mersi.
Pai, un calculator pentru gaming, car cat m-ar duce daca l-as face din piese?
Te-ar duce și 10 ani, depinde ce piese achiziționezi. Eu asamblez sisteme de 2 ani și toți clienții mei au fost mulțumiți. Le-am îndeplinit visele exact așa cum erau ele, dacă pot spune așa.
Mane nu m-ai intelees
Am vrut sa spun cati bani ma duce, si daca e comvenabil poate la tine mi-l fac. :p
Păi zi așa mane. Sorry ca nu am înțeles. Îmi dai te rog frumos un id de mess?
Kid_here21 - sunt on-line