Parteneriatul nu se ia usor daca vrea parteneriat sa incerce sa ajunga cam la 500 de sub si sa incerce cu digitalminds (nu o sa scoata bani decat peste 1.000 de sub dar nu cu ei ci cu o alta firma) oricum mai mult de 10 lei nu scoti chiar daca treci de 1.000 de sub app am zis ca nu scoti mai mult de 10 lei din asta mai nimeni cunoscut de pe youtube nu prea zic ce suma de bani iau trebuie sa ai mare noroc sa ajungi macar la 100 de lei (sa nu mai zic ca si aia 10 lei nu ii da la timp)BAFTA
Ii voi spune varului meu care e asa badaran ca nu mi-a spus ce nume de vlogger isi va pune
P.S:Joci DarkDiders 2
daca da si eu
am ajuns la claudon
Salut!
1 Trebuie sa cunosti cate ceva inainte sa faci parteneriat cu Youtubul.
2 Trebuie ca videoclipurile sa fie Originale (fara sa incalce drepturile de autor de la o Melodie, TV, hakering, site pentru a face view, etc) altfel iti baneaza contul sau ti-l sterge.
3 Trebuie sa stii ca daca vrei sa faci parteneriat cu Youtubul trebuie sa ai Contul Google Adsens mai intai.
4 Ca sa stii cum este asta cu parteneriatul Youtube am gasit un videoclip unde iti poate arata cum se face un cont dar si iti explica multe chestii (care acuma ai intrebari).
5 Linkul:
http://videotutorial.ro/......ial-video/
6 Mult Succes! (Oricum oricine poate sa castige bani pe youtube, dar trebuie sa faci multe vizualizari ca sa faci bani).
Ok varu meu stie de drepturi de autor (am uitat sa mentionez)
Ai Skype?
1 Am skype dar nu il dau! (Altfel mar cauta lumea din 5 in 5 minute?).
2 Oricine pote sa fac parteneriat (dar ca sa faci cu youtubul iti trebuie sa ai mai intai cont pe Google Adsens).
3 Trebuie sa ai si un card (Visa, MasterCard, etc) Card Online unde sa pui bani tai care ai strans de pe youtube pe card.
4 La anumite vizualiari primesti bani 1000View=0.5-5Euro (conteaza de unde sunt vizualizari TARA), fiecare vizualizare se afla locatia sau tara de unde provine:EX: in Romania la 1000 view=1 Euro=4.5 Lei iar in America 1000 view=5 Euro=21 Lei.
5 Ai mai sus un videoclip (Link) unde sa poti viziona si sa afli mai multe detalii despre Youtube si cum sa faci un cont.
alecsander30 întreabă: