Ba,eu respect faptul ca incerci sa faci bani singur, dorinta de independenta vine odata cu adolescenta, dar iti zic, nu iti lua ps4 sau xbox one, ai rabdare, urmareste pe site-uri consolele astea noi.Eu daca as avea buget strict, ca tine, mi-as lua un xbox series s, consola e consola, sunt putine exclusive pe ps5. Oricum,luna asta nu ai treaba, abia ieri s-a lansat xbox series s, si e cu multe probleme, sunt o gramada de videoclipuri despre asta. Plus ca dureaza sa ajunga in magazinele din Romania.
Eu cred ca va fi la reducere de Craciun, daca ar fi sa pun pariu as zice 1200 de lei cu un joc frumos, de genul fifa 21.
Ai rabdare te rog, se va merita.
Nu merita, mai degraba iti iei un xbox series s nou intr-o o luna cu 1300 de lei, e generatie noua si dupa ce se lanseaza ps5, ps4 va fi mult mai ieftin.Acum este cel mai prost moment in care sa iti iei o consola, economiseste pentru ps5 daca chiar vrei playstation, va fi 400-500euro nou, xbox series s este 270euro nou, dar abia ieri s-a lansat si cred ca dureaza sa se rezolve toate problemele(vezi pe yt)
Eu vreau până în cel târziu ianuarie să îmi iau și sperăm să ajung până la 1000 de lei macar, incerc să îmi fac bani singur
Ba,eu respect faptul ca incerci sa faci bani singur, dorinta de independenta vine odata cu adolescenta, dar iti zic, nu iti lua ps4 sau xbox one, ai rabdare, urmareste pe site-uri consolele astea noi.Eu daca as avea buget strict, ca tine, mi-as lua un xbox series s, consola e consola, sunt putine exclusive pe ps5. Oricum,luna asta nu ai treaba, abia ieri s-a lansat xbox series s, si e cu multe probleme, sunt o gramada de videoclipuri despre asta. Plus ca dureaza sa ajunga in magazinele din Romania.
Eu cred ca va fi la reducere de Craciun, daca ar fi sa pun pariu as zice 1200 de lei cu un joc frumos, de genul fifa 21.
Ai rabdare te rog, se va merita.
Bro, sincer ți as zice sa strângi mai mulți bani și sa ți iei un pc
Pt ca ai o gama mult mult mai larga de jocuri, libertate de miscare mult mai mare, dacă strângi undeva la 3000 - 4000 îți faci un pc care sa rupă, n o sa te chinui să bagi mereu bani pentru abonament cum faci la ps4
Plus de asta a apărut ps5, mai bine îl iei pe acela, părerea mea
Stai,ce abonament?
Daca vrei sa jocuri jocurile in retea(online) platesti un abonament lunar