| BarbiiBhaa a întrebat:

Hei TPU ^_^
Nu imi merge corect imvu, adica pot sa intru in diferite room-uri dar nu vad nimic decat numele celor din room, e bezna in toate room-urile in care ma duc ( se vede negru). Numai intr-un room pot sa ma duc, si nici acolo nu e ceva normal, vad playerii dar nu-i vad imbracati sau machiati cum trebuie. Ce e de facut? Fundaa :X

Răspuns Câştigător
| Athée a răspuns:

IMVU se imbunatateste. Asa ti se va intampla periodic. asteapta cateva ore, max o zi si se rezolva. Daca dureaza mai mult, trebuie reinstalat.
Am si eu o intrebare pentru tine. Cum se mai fac bani acum pe IMVU? Nu am mai jucat de mult...
Bafta!

| BarbiiBhaa explică (pentru Athée):

Pai acum s-a,, inbunatatit" imvu, cum ai zis si tu, nici eu numai stiu sa fac credits, inainte dadeai la earns credits, am m-ai facut odata 500 credits cu imvu cel nou, dar sincer, nici eu numai stiu cum laughing Bafta si tie!

| Athée a răspuns (pentru BarbiiBhaa):

Da, de-asta m-am lasat. Inainte faceam 20-30.000 cr pe zi ( cand aveam chef. si asta se intampla acum 2 ani )

4 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Ai rabdare asa se intampla perodic.

| BarbiiBhaa explică (pentru OnuOnulică):

Adica mi se intampla zilnic, si numai pot avea rabdare am vb deja cu cinmeva sa-mi reinstalez windows-ul straight face