Endoryus daca erai atent ai fi vazut ca si mie mi au fost sterse raspunsurile, desi m-am raportat singur? ai impresia ca sunt obsedat de tine, eu nu te am raportat, nu sunt admin, nu pot sterge raspunsuri, si mi e mi au fost sterse peste 20 de raspunsuri
Cand m/am uitat la "prietenii" tai de pe TPU am vazut ca nu poti primi felicitari. Cum ai facut asta?
Dar pot primi.De ce nu as putea?
Mai am intrat acum, am zis ca am vazut eu gresit dar nu. Mie nu imi apare. Esti alergica . Totusi eram curios, voiam sa primesc si eu felicitari doar de la prieteni nu toti hahalerii.
N-am idee de ce nu îți apare.
NopeNu ma ajuta cu nimic sa zic ca am mai putini ani decat cati am.
La ce te gandesti?))
La intrebarea mea de acum cateva saptamani legata de maturitate. La varsta asta nu ajungi asa daca toate sunt frumoase si roz. Deci e ceva in trecut care te/a facut asa. Am vazut ca ai specificat la un raspuns ( adresat mie ) ca o persoana importanta tie e mama. Nu ai zis parintii mei. Deci tatal nu intra in discutie. Ma gandeam si eu ce si cum.
La intrebarea asta ma refeream. https://www.tpu.ro/......ori-frati/
Nu.Atunci Cristina m-a intrebat de ce a fost cea mai urata zi si eu i-am spus de ce.Cand am zis "mama"ma refeream ca pe ea era sa o pierd, nu ca doar ea mi-e draga.
Aaa, ok. Am inteles acum.
SI tie ti/au sters raspunsurile de la depresa aia care era suparata ca nu o pupam in dos? Mie mi le/au sters pe toate 4 . Cineva a stat sa raporteze tot observ
Mda si mie.Si alte 2 de la intrebarea lui BlackRose.E modul lui Ray de a ne arata ca e suparat pe noi
Tequilaaaaa întreabă:
Larisa1100 întreabă: