| stefyyyy a întrebat:

Hei vreau sa downloadez Gta San Andreas, dar nu prea ma pricep cu astea...thinking Ma poate ajuta cineva? Urgentaa!:*

Răspuns Câştigător
| ZeHelp a răspuns:

Uite, mai intai descarci Vuze dupa aceea, intri pe site-ul asta: kat.ph si cauti acolo si descarci. Dupa aceea, iti descarca un fisier mic de 1 kilo si ceva si doar dai click pe el si ar trebui sa se deschida programul acela. Dupa ce s-a descarcat si o sa se descarce automat(dupa ce se descarca dai click dreapta---> open containing folder sau ceva de genu), dupa aceea ai nevoie de Daemon Tools (tot de pe site-ul ala il descarci, aceeasi metoda), instalezi, dupa ce s-a terminat si ai facut tot, te duci la folderul ala unde s-a descarcat San Andreas si ar trebui sa fie un fisier ISO. Dai click-dreapta--->mount si astepti. Dupa aceea intri in My Computer si ar trebui sa fie acolo ca si cand ai baga un DVD sau CD. Dai click-dreapta-->Open si ti se deschide si ar trebui sa vezi acolo un installer. Il instalezi normal. Dupa aceea revii din nou acolo daca ai iesit si vezi acolo HOODLUM sau cum se numeste cel care a piratat jocul. Copiezi tot ce e IN folder si-l pui in folderul de la San Andreas. Done!

| stefyyyy explică (pentru ZeHelp):

Multumesc.M-a ajutat un prieten pana la urma dar se pare ca am problema cu placa video si mi s-a blocat calculatorul...iar jocul nu merge.Intru in el, iar peste 5 minute se blocheaza si trebuie sa-l restartez.straight faceasta e...imi gasesc altceva de facutlaughing.

| ZeHelp a răspuns (pentru stefyyyy):

Pai daca nu te-am ajutat cu nimic mai bine nu-mi mai dadeai funda =)

| stefyyyy explică (pentru ZeHelp):

Trebuia sa fac ceva cu ea, nu?laughing

5 răspunsuri:
| DarckVeper a răspuns:

Poftim un vieooclip http://www.youtube.com/watch?v=93K5YN7Ew0s funda (merge100%

| ZeHelp a răspuns (pentru DarckVeper):

Ti-e lene sa explici? Luati asa funda pe munca altora. RUSINE!