| Braslasu_Sorin_1972 a întrebat:

Heii...salut TPU am o problema cu celebra platforma STEAM deci nu mai puteam avea acces la nr meu de telef si eu prieam codurile si alte chesti pe telef si i.am dezactivat aia fara sa intru cont sau ceva de genu si acum imi arata Asistenta Steam si nu inteleg de ce... uitati ce zice

>----------------(Acest cont a fost blocat de posesorul său.

Instrumentul Steam prin care se poate bloca un cont îi permite posesorului acestuia să-şi protejeze contul de acţiuni neautorizate, atunci când suspectează că respectivul cont a fost compromis. Mai multe informaţii pot fi găsite aici: Instrument pentru Blocarea Contului

Cum să ridici aceste restricţii:

Contactează Asistenţa Steam şi un operator de asistenţă va verifica dacă tu eşti posesorul contului înainte de a-ţi oferi acces deplin la el. Când trimiţi acest mesaj la Asistenţa Steam, te rugăm să te asiguri că nu vei uita să ne dai numele cu care te autentifici pe cont, precum şi dovada corespunzătoare că tu eşti posesorul acelui cont.

În timp ce aştepţi ca operatorul de asistenţă să-ţi proceseze cererea şi pentru a preveni un alt eventual furt de cont de către o persoană răuvoitoare, te rugăm să te asiguri că atât computerul tău, cât şi conturile tale de e-mail sunt securizate: Recomandări pentru Securitatea Contului

Pentru siguranţa ta, următoarele facilităţi nu vor fi disponibile până când Asistenţa Steam nu îţi va debloca contul:

Cumpărarea, oferirea, schimbul, activarea CD-Key-urilor, joaca pe serverele cu VAC activat şi accesul la Comunitatea Steam, toate acestea au fost dezactivate.)

Dau funda celui care ma ajuta ce pot face?