Nu cred ca exista vreo solutie.Atat timp cat ai emailu poti sa recuperezi parola si numele dar invers nu se poate.
Da dar atat timp cat am licenta de ce nu s-ar putea face nimic?
Apetrei bogdan da-mi te rog frumos id-ul tau...
Pe steam cautama ca:Apetrei Bogdan
Pe skype ca:gamemaster7571
Dacă ai licenţa (CDKEY-UL) poţi trimite ticket la STEAM şi o să îţi reconfigureze contul pe adresa de mail dorită.
Dar destept esti ma, pacat ca iti lipsesc alte calitati ca empatia.Te contacez eu July20
Empatia? Empatie se cheama? Pentru astia ca July in curind o sa se puna instructiuni la hirtia igienica si tot o sa urle in gura mare ca au nevoie de ajutor!
Poti intra pe steam si la "Retrive a lost account" bifeaza "I don't know my name"Dupa asta poti da acolo codul sau alte optiuni.Am trecut si eu prin asta dar m-am concentat pe recuperarea contului de yahoo si am scapat.Noroc!
Sa iti uit parola la ceva se intampla si cand se intampla cu steam parca ai pierdut totul.Ce ai zice sa pleci daca nu vrei sa ajuti pe nimeni.
E ca si cum ai zice "se mai intimpla sa iti pierzi copilul pe strada". Parolele se STOCHEAZA, nu se tin minte. Asta daca nu esti maimuta. Exista Last Pass si multe alte servicii similare, sau poti pur si simplu sa le tii intr-un fisier text pe care il lasi in calculator si intr-un stick USB ca sa fii sigur. Dar nah, e grele de-astea...