Sunt de aceeasi parere cu tine, RoXy123! Chiar imi pare rau ca se intampla lucruri de acest gen. Este o diferenta de la cer la pamant intre cele doua selectii pentru finalisti. Se pare ca societatea nostra cade, din ce in ce mai mult, in acest abis al coruptiei si totul datorita imoralitatii umane care isi tese panzele chiar si intr-un mediu destinat copiilor. Si eu am participat si am fost foarte dezamagita cand am vazut cele trei tricouri finaliste. Eu ma intreb daca imaginatia juriului se opreste doar la cateva sigle si sabloane. Dupa parerea mea Hannah Montana este definita de un stil mult mai somptuos si mai extravagant decat cel pe care il detin cele trei tricouri. Chiar vreau sa aud parerea personala a lui Miley in legatura cu cei care vor castiga acest concurs si care vor ajunge in California ( ma refer la castigatorul care va fi literalmente reprezentantul Romaniei si la altii care au avut parte de "alte criterii de selectie" - din alte tari - ).
Desi nu imi place sa o spun, parerea mea e ca America ne-a cam luat la concursul asta dar o sa avem si noi sansa de a ne afirma.
@MikiPiki fara indoiala! La ei se castiga prin talent... la noi prin relatii, cum am mai spus. Si nu numai din punctul asta de vedere, si politic si turistic si lista poate continua la infinitate... Ca sa nu mai zic financiar, chiar daca si la ei e criza.
Eu nu reusesc sa vad castigatorii. mie nu.mi apar, sau poate ca nu intru eu bine. Dar am intrat pe linkul tau si mi.a aparut pagina de concurs.