| CobraDeRomania a întrebat:

Hello TPU, este bun acest laptop pentru cs:go?

https://altex.ro/......15UAEB143/

as vrea sa prinda macar 50-60fps pe medium sau pe low 100fps, cs 1.6 150-200fps daca se poate, minecraft 60-80fps lejer, daca nu, recomandati-mi unul care sa nu depaseasca 1500 lei cu mult (maxim 150 lei), stiu nu sunt sanse sa prind atatea fps-uri dar atat pot imi permit in momentul acesta asa ca va rog sa nu scrieti raspunsuri de genul: la pretul ala nu merge nimic pe el, strange mai mult si ia unul de 5000 lei, etc o sa le ignor! vreau doar solutii, in sensul ca link-uri cu laptop-uri decente sau bune daca gasiti, dau funda celui mai bun raspuns! pup

2 răspunsuri:
| Alqumo a răspuns:

Brooo, o sa iti mearga in 30 fps in cel mai bun caz cu setarile pe very low cu rezolutie 4:3. Eu zic sa mai strangi bani daca vrei ceva mai bun. Zic din propria opinie pentru ca eu am un laptop asemanator.

| CobraDeRomania explică (pentru Alqumo):

Laptop-ul pe care il folosesc este si mai slab si prinde 30-40fps low pe cs go, 20fps in meci, si asta prinde 30 pe low cu 4:3? ar trebui macar 50, daca asta pe care il folosesc e mai slab cu mult, am ales laptop-ul ala fiindca imi fura ochii acel ryzen 5