Nu. Procesorul este mult prea slab pentru acel joc. 2 nuclee nu sunt de ajuns, pana si unele procesoare cu 4 nuclee debea duc jocul. In prima misiune, cand esti in Canada si spargi banca se poate sa se miste destul de bine dar dupa aceea o sa ai probleme mari. Iti recomand sa nu te mai chinui cu acel joc.
Spun acest lucru din propria experienta, am testat pe un Intel Celeron G550 si un Intel Core 2 Quad Q8300 si rezultatul a fost unul dezamagitor in ambele cazuri.
Multumesc mult! Dar macar spune-mi un procesor mai bun pe care as putea sa-l cumpar.
Tu ai laptop, sa schimbi procesorul la laptop este cam greu, nu numai atat dar jocul are probleme pe laptop, din cauza ca sunt 2 placi video : integrata si dedicata. Pe integrata functioneaza dar pe dedicata nu prea, in sensul ca faci jocul sa ruleze pe ceea dedicata foarte greu.
Am si un PC putin mai bun decat laptopul Procesor Petium(R) Dual-Core 3. 00GHz si placa video de vreo 2 GB de la Intel nu e nVIDIA pe sta merge?
Poti juca, desi nu te astepta la performante mai mari de 40FPS, daca atingi atata.