anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, cei care jucati League of Legends, asa de greu e sa joci suport in ranked solo?
Adica toti prietenii imi spun sa nu joc ca o sa pierd mereu, dar nu pot sa invat alt lane, mi-e foarte greu.
Ce ma sfatuiti sa fac?

2 răspunsuri:
| FlorinPDR a răspuns:

Nu te lua dupa prietenii tai, joaca support daca asta iti place invata sa pui warduri sa-ti protejezi ad carry-ul si sa faci poke cu capionii gen zilean a si inca ceva trebuie sa fii atent cand dai engage sa nu va atace minionii,,, gasesti mai multe sfaturi pe youtube, bafta.

| SwagFainRo a răspuns (pentru FlorinPDR):

Florin aici ai dreptate. Nu ii asculta pe prietenii tai. La inceput, si mie mi-a fost foarte greu sa joc alte lane-uri. Jucam numai top. Cand l-m vazut pe Zed, magiile lui si ca e de mid, am decis sa invat sa joc si mid... pentru ca imi placea.La inceput, am fost varza. Dar cu timpul am inceput sa joc foarte foarte bine. Deci daca vrei, poti sa te uiti la unii campioni care sunt la free sau pe care ii poti cumpara, invata sa joci pe acel lane. Asa am invatat eu sa joc mid. Dar daca tie iti place suport, fa un meci si vezi cum e. Nu ai nimic de pierdut.