Nu. cheat engine merge doar pentru jocuri care iti ruleaza de pe calculator.
Online, totul este stocat pe server. ceea ce vei modifica tu folosind CE pe browser e doar pagina care iti este afisata.
Iar ceea ce vrei sa faci tu nu se mai numeste game cheating, ci frauda.
I know...dar am pierdut 5 euro jucand acolo, si nu cred ca ii voi recupera vre-odata
Cum am zis. nu merge. cheat engine nu merge online ci doar offline.
majoritatea site-urilor sunt hostate pe servere securizate intr-o oarecare masura.
ca sa poti avea acces la informatiile de acolo trebuie sa stii un pic mai mult(foarte mult) decat sa cauti o valoare in cheat engine si sa o modifici.
teoretic, cum era in mmo-uri inainte, trebuia sa ai un program care facea packet sniffing, modifica valorile acelui pachet si le trimitea inapoi catre server. acum nu mai merge.
insa aici e alta mancare de peste.
aici trebuie sa obtii acces direct catre server. iar daca serverul foloserste metode de criptare, ai incercat degeaba. o decriptare pe un calculator normal dureaza mii de ani (fara gluma mii), pentru a obtine cheia de decriptare.
pe langa asta, unele servere blocheaza accesul extern la ele. gen de pe alte ip-uri decat cele permise.
inca o chestie: toti banii aia sunt contabilizati si se observa foarte usor lipsa sau excedent.
Nu.Poti sa il folosesti ca sa maresti creditul dar il maresti doar pentru tine(doar tie iti arata) si nu are rost.Cheat engine e mai mult pentru jocurile offline
Cheloo20cmRecords întreabă:
DavidAndrei33 întreabă: