| paty222 a întrebat:

Hey! Joc Star Stable 3 si nu stiu cum sa imi tesal, sa imi adap si sa imi hranesc calul.Imi spuneti va rog cum? big grin Msss.

Dau fundawinking :*big grin.

9 răspunsuri:
| Anonimacuprobleme a răspuns:

Nici eu nu stiu si de aia am cautat chiar asi vr sa stiu cum...

| paty222 explică (pentru Anonimacuprobleme):

Am aflat pe parcurs.Trebuie sa te dai jos de pe cal si in inventar ai apa, mancare, cu ce sa il potcovesti... si le iei de acolo tinand clik-ul si pui pe cal dar poti face asta doar dupa o comanda speciala.Pacat caci de la level 4 nu mai poti continua jocul gratuit...

| Papusica0293 a răspuns (pentru paty222):

De unde pot instala si eu jocul? Imi spui te rooooog!

| Anonimacuprobleme a răspuns:

Ba merge sa cresti sa stii in weekend te face star rider si iti da mis la care sresti eu joc de cand ti-am dat acel mesaj si ak am lev 6 app 7 si maine imi da drumu la crescuy calul este 9 app 10 si merge totu bine.a da app m-am prins dinaintea ta dupa ce ti-am scrii s ca nu stiu am aflat dar mi-a fost lene sa intru iar rolling on the floor

| sinzi12345 a răspuns:

Pai trebuie sa iti deschizi inventarul dai click pe mancare si o tragi pe cal si unde apare verde (pe cal) lasi click-ul la fel la toate.Cand ti se termina apa mergi la fantana sau intri in grajd si iei de la robinet, mancarea ti-o cumperi

| LindaLinda7 a răspuns:

Cum gasesc Star Stable 3?

| Aurelian_Codreanu_1979 a răspuns:

Ie usor, trebuie goa sa iei apa sa iodai pe cal apoi sa ii dai drumu sa faci la toate.

| iasmine12 a răspuns:

Joci pe telefon?

| Papusica0293 a răspuns:

De unde pot sa descarc si eu jocul? Il caut toata ziua si nu il gasesc