| ZACat99 a întrebat:

Hey lume,HELP ME!
Imi v-oi cumpara o placa video noua pentru PC-ul meu,care este cea mai buna placa video, dar sa nu depaseasca 400 Ron

MY Sistem Configuration:AMD Sempron +3000
Asus M2V-TVM (placa are si grafica integrata)
512 MB RAM

NU VREAU sa-mi cumpar alt PC deoarece am motivele mele!

APP: Mi-asi dori sa imi ruleze Windows 7 si daca se poate jocri gen NFS:Shift/GTA 4, jocuri destul de faine, raspundeti si funda!

Răspuns Câştigător
| spaghetty a răspuns:

Da asa mai merge.o sa iti mearga gta 4 fara probleme

6 răspunsuri:
| spaghetty a răspuns:

Imi pare rau sa iti zic dar ia-ti alta unitate ca a ta e cam praf adica 512mb rami? si vrei windows 7 si gta 4? ..Si windows nu are legatura cu placa video doar de rami si de procesor e legat. Iati alt PC ca e slab de tot al tau.Deabia gta san andreas cred ca til duce

| ZACat99 explică (pentru spaghetty):

Si daca am 4 gb ram, cum e? ca imi cumpar :p

| spaghetty a răspuns (pentru ZACat99):

Aici depinde de cat iti suporta placa de baza adica eu am avut 1gb rami(2 placute de 512) care inca le am si am mai luat 2 de 512 ca am zis daca nu imi duce 2 de 1gb
Parerea mea:strange 20 de milioane (lei vechi)si ia-ti o unitate beton cu 4gb rami placa video 1gb-1.5gb,procesor Intel core i3(minim),i5 sau quad core si te-ai facut cu un pc calumea sau iti iei laptopbig grin

Ok,as cam vrea sa iti stiu parerea, am merita?

adica ar procesa mai repede si ar da rezultate in plus, sau nu merita deloc, si app intrebarea cu Win 7 sau chiar cu GTA IV!? daca imi raspunzi iti dau funda :p placa suporta pana la 8 gb si eu vreau 4 DDR2

Si app am gasit i7 4 gb ram placa vid de 1, 5 la 13 mil(lei vechi)

Un singur lucru, imi raspunzi si gata, funda, ce paca vid pana in 400 ron merge pe placa de baza?

| spaghetty a răspuns (pentru ZACat99):

Da asa mai merge.o sa iti mearga gta 4 fara probleme