| pitiku99 a întrebat:

Hey, psp E1004-street este un psp bun? merita cumpara? poate fi decodat? si cam cat costa decodarea?

5 răspunsuri:
| DamieNzoor a răspuns:

Model 1004... din cate stiu eu a fost printre primele. am eu un psp 3004 slim lite, este app nou nout, folosit maxim de 5-6 ori. Am la el card de 4 gb, husa, cablu de date de la hama, casti Sony si 2 jocuri (fifa 2011 si south africa). daca esti interesat da un msg. sau pentru mai multe detalii : damien_unikt

| DamieNzoor a răspuns:

Am eu un psp 3004 slim lite, este app nou nout, folosit maxim de 5-6 ori. Am la el card de 4 gb,husa, cablu de date de la hama, casti Sony si 2 jocuri (fifa 2011 si south africa). daca esti interesat da un msg. sau pentru mai multe detalii : damien_unikt

| pitiku99 explică:

Vechi? nu e model mai nou asta street?

| Fuzzyed a răspuns:

Hey psp E1004 este versiunea veche a lui psp ultimul este 3003 sau 3002 da se poate moda si decodarea costa in jur de 10-50 de lei depinde la cine faci

| nastasesv20 a răspuns:

Nu este vechi deloc.Pspul 3000 2000 etc. sunt vechi, acesta este cel mai nou psp in afara de vita. psp 1000 e cel mai vechi. acesta e psp e1004 street aparut putin inainte de vita. este un psp mai ieftin pentru ca nu are internet si alte lucruri. numai acestea se mai fabrica : ps vita si psp e1004 street, pentru ca celelalte sunt invechite, si daca vrei psp cu wireless iei vita, nu psp 3000

Întrebări similare