| Biancaxp a întrebat:

Hey! Sa incep prin a va spune ca acum jumatate de an mi-am spart ecranul de la laptop, si am inceput sa stau pe laptop cu un ecran secunar fiin un alt monitor de la calculatorul care nu il foloseam.Totul bine si frumos pana l-am reformatat la un "profesionist" care dupa o saptamana mi-a picat wind, am zis ca nu il mai reformatez o vreme pana mai strang niste bani, mna. Pana acum o luna cand am fost la un service si l-am reformatat, a mers bine si acum merge dar nu ma descurc sa gasesc drivere pentru a putea juca (metin...wow ) Am un Asus K50L.Ajutor! dau fundita!:* Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Iti dau eu un link la site-ul ASUS unde vei da sa caute automat driver-ele laptopului tau si vei descarca doar ce ai nevoie, ca-ti va da mai multe!
Iata link-ul :
http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en
Succes! :)

| Biancaxp explică (pentru lpavel):

Multumesc! Am dat sa descaracr ce am nevoie adica de la nVIDIA grphic card, audio, etc. si dupa ce s-a instala imi da o eroare de ce?

| lpavel a răspuns (pentru Biancaxp):

Pentru ca nu ai descarcat driverul bun! Trebuie si acolo sa pui sa caute automat sau sa scrii seria placii video! Ex: Nvidia 660 M Notebook! Succes!

2 răspunsuri: