Ai avut mare dreptate, nu a intrat nici dracu, TPU nu este site de vinzari/cumpărari anunturi, pune l pe olx, dar nu i ti va da nimeni cît ai dat tu pe el cind l ai facut, iar asa ca un sfat, vara nu gasesti clienti pe olx, vara toti i si string bani de concediu. In preajma Craciunului se pot vinde lucruri pe olx, ca atunci tot omul caută cadouri, si daca tu ai un pret bun la calculator, sau unul negociabil, vei fii sunata de cei care caută un cadou frumos de pus sub brad, dar de obicei lumea caută tablete sau laptopuri de dat cadou, cei cu bani bineinteles, cei care nu au bani se multumesc cu vechiturile care le au si care inca functionează, sau i si i au second hand, descktopurile adică unitate plus monitor le vinz foarte greu, ca astea sunt calculatoare de birou, lumea caută laptopuri si tablete, dar acum in perioada asta, iulie- septembrie șansele sa vinzi ceva pe olx unt zero. lumea este la mare, banii acolo se duc, la cazare in hotel, mincare distractie bere mici, gagici.
Pff. L am vandut deja ce ti-s-a sculat sa raspunzi acum la intrebarea asta, tu n-ai creier dude))
Cu cît si unde la i vindut
Eu iti multumesc frumos, oricum daca as fi stiut ca l-ati vrut Dvs... 650 am cerut pe el
Ron*
Eu am nu vreau.
anonim_4396 întreabă: