| Sebitheexosdar a întrebat:

Am o intrebare legata de calculatoare. Vreau sa imi iau un pc nou. Am gasit un pc Myria cu i7 pana la 4.0 gHz, 8 gb ram ssd 120 gb si un gtx 960 2 gb.
Un prieten imi spune sa imi iau un Alienware mai scump, tot cu i7 pana la 4.4 gHz, 8 gb ram, ssd 120 gb si un gtx 970 4gb. Este cu 1000 de lei mai scump ( fara tastatura, monitor, mouse incluse ). El spune ca este mai bine sa imi iau Alienware pentru ca este mai confirgurabil si va face fata unor jocuri mai complexe in viitor.

Eu sunt de parere ca este mai bine sa iau calculatorul Myria, deoarece si el este configurabil si nici nu joc jocuri ce folosesc multe resurse. Pe langa asta, nu ma joc foarte des si singurul joc pe care sunt activ este Tf2 ( Team Fortress 2 ), un joc ce nu are nevoie de multe resurse.

Ce parere aveti? Ce PC ar trebui sa imi iau? Este adevarat ca Alienware este mai bun, dar nu am la ce sa il folosesc atat de mult. Orice parere conteza. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Daqqer a răspuns:

Poti sa iti iei Myria si o sa poti juca toate jocurile care apar in urmatorii 2-3 ani la setari maxime. Daca iti iei te poti juca orice joc la maxim in urmatorii 3-5 ani datorita placii video.Intre gtx 960 2gb si gtx 970 4gb este o diferenta de 700 RON.

Daca doresti sa joci jocuri care apar in urmatorii ani la maxim cumpara Alienware.

In cazul tau, ai spus ca joci mult TF2, deci iti recomand sa iti iei PC Myria.

Bafta happy. Funda? big grin

2 răspunsuri:
| TheNiGhTCoReLV a răspuns:

GTX 970 e cu 40% mai bun ca GTX 960.
Poti sa iti cumperi i5 si GTX 970, intre i5 si i7 nu e diferenta in gaming.

| TheCraftingHero a răspuns:

Pai, depinde si de bugetul tau...si daca iti iei Myria poti juca orice joc la maxim, si jocuri care apar peste vreo 2-3 ani, dar daca iti iei Alienware chiar vreo 3-5 ani te va tine.Ambele sunt foarte bune, si e mai bine sa iti Mirya.