| KissYourLips a întrebat:

Am o pproblema la un pc big grin! Deci...Din greseala am intrat in bios si apoi in Hardware Monitor Setup si am dat Enabled la Reset Case Open Status, si acum nu mai pot face nimic.PC-ul se aprinde si imi spune asa Your case has been opened...Press any key except del to continue apas dar nu se intampla nimic. Si nici nu se aprind luminile de la tastatura..Ma puteti ajuta va rog? :d Funda la raspunsul corectbig grin!

9 răspunsuri:
| Kilobyte a răspuns:

Salutare,

Intra din nou in Bios si dai Disable.

O zi buna.

| KissYourLips explică (pentru Kilobyte):

Poi asta e problema ca nu pot.

| Kilobyte a răspuns (pentru KissYourLips):

Zi-mi ce placa de baza ai pentru a vedea care este pinul pentru reset case open.

Ai mess sau skype?

asa vb acolo big grin

Este MSI

Daca vrei adauga dj.trollol (mess) sau george.geo26 (skype)

Urmeaza pasii de aici :

Do a CONTROL, ALT and DELETE and reboot the system, simultaneously pressing the DELETE KEY until you get to the system SETUP MENU. Go to OPTION 7 (LOAD OPTIMIZED DEFAULTS) that's the option number on my system. Press F10 (SAVE SETTINGS) or if the system asks if you want to save the settings reply with Y or YES. The system will reboot normally. You should not receive the error message "your case has been opening".

O idee una dar pacat ca nu merge. dupa cum spuneam la tascatura nu se aprin beculetele

In cazul acesta singura optiune ramane sa scoti bateria de pe placa de baza si alimentarea din priza.
Stai asa aprox 5 minunte si dupa le pui la loc.