Deci în primul rand ca să descarci ceva, orice, ai nevoie de spațiu liber în partiți-a C, asigură-te că nu e cu roșu acea dungă care îți precizează memoria. Încearcă să faci o curățare cu CClener și încearcă să schimbi locația downlod-ului din opțiunile browsere-ului.
Nu memoria e problema, pentru ca am mai mult de 3 sferturi din memorie libera. Eu am mai avut si IMVU si Metin in pc, dar acum cand am vrut sa descarc iar, nu a mai mers.
Poate site-urile oficiale își mai fac revizi, ai încercat să descarci și de pe alte site-uri? Încearcă să faci instalarea pe Pc-ul unui prieten șă ți-l tragi pe un stick și apoi să îl dezinstalezi din Pc la tine cu Revo Uninstaler : http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html, pentru că s-ar putea să nu fi dezinstalat corect jocurile și ca acestea să fie pentru Pc-ul tău încă oarecum active și download-ul să nu fie permis deoarece jocul este deja " instalat ".
Nu, nu e nici asta, nu le mai am in pc pentru ca mi-a fost reinstalat windows-ul. Poate totusi nu mi-a fost reinstalat windows-ul corect. Mersi oricum.
Dacă ți-ai băgat Windows 8, se prea poate ca acele jocui să nu functioneze cu sitemul de cooperare.
Am Windows Xp.
Aaero întreabă: