| Frumushka a întrebat:

am o problema: ma joc howrse (http://www.howrse.ro/inscription/inscription ) si la obiectivele mele la 11. nu stiu ce sa fac:| zice sa maingai un cal din sanctuar si nu stiu unde-i sanctuarul:((( help plzzz... funda:)!

Răspuns Câştigător
| Kira22 a răspuns:

Sal pai o iau de la inceput:
-sanctuarul iti apare cand ai 10 zile vechime si iti apare in imperechere-biroul meu si vezi ca este o rubrica dupa afizele mele unde arata sanctuar
-sanctuarul are o eroare pentru ca daca pui acolo un cal nu il mai poti aduce inapoi(cu toate ca de asta e sanctuarul ca sa scapi de caii nefolositori) si nici nu poti pune cai in el pentru ca este o eroare, Ow a spus ca va rezolva porblema in cel mai scurt timp, si mai e o eroare iti va arata un obiectiv unde iti zice sa dau numele unui cal "Pont" e tot o eroare pentru ca tu dai numele calului Pont dar nu se va valida obiectivul, sper ca te-am ajutat daca mai ai nelamuriri vezi ca poti scrie pe forum intrebari si ei iti raspund dar, vezi ca nu pui de 2 ori aceeasi intrebare ca se cam suparata(am patit si eu) uita-te sa vezi daca nu am mai pus cineva acea intrebare(dai la search)FUNDA?

4 răspunsuri:
| InGERfaraNOr a răspuns:

Nu are eruare.trebuie sa astepti 30 de zile dupa ce ai pus calul in sanctuar si iti va aparea

| Kira22 a răspuns:

Acum am descoperit ca s-a rezolvat problema cu pont

| RusLoredana1989 a răspuns:

Reproductie>Biroul meu>Sanctuar

| helen92 a răspuns:

Lavi99lavi nu are dreptate. Poti sa intri in sanctuar de cand vrei tu.