| Verdant a întrebat:

Am si eu o intrebare legata de un joc care nu mai stiu cum se numeste. Am sa il descriu, sper ca unii o sa intelegeti despre ce e vorba : M-am jucat odata un joc, gen MMORPG parca (nu sunt sigur daca era MMORPG), era chinezesc sau japonez, avea un nume de genul: JJBKNE, JHBKN, oricum niste litere, nu acestea sunt, dar poate va dati seama. In el iti faceai un caracter, cand il creeai, ca sa il alegi, era pe un fel de placa de lemn, sau nu stiu. Oricum aveai din ce caractere sa alegi. Te duceai sa te lupti undeva, unde erau maimuite, iar mai incolo, un fel de buturugi, din lemn si cu iarba pe ele. Maimutele le omorai dintr-un hit. Primele. Jocul e ceva GEN Metin 2. Dar nu este Metin. Puteai sa iti iei un animal de paza, sau sa mergi pe unul, cum ar fi leu, leopard, pasari mari, etc. Sper ca ati inteles despre ce este vorba. Daca nu ati inteles, dati-mi macar o lista cu toate jocurile MMORPG. (Nu primiti funda la chestia asta, funda se primeste doar daca stiti jocul si mi-l spuneti). Oricum multumesc, astept raspunsuri. Funda, CLAR!

Răspuns Câştigător
| Mihai929 a răspuns:

Tlbb

| Verdant explică (pentru Mihai929):

Multumesc foarte mult. Dar imi poti da si mie Site-ul Official de unde il pot downloada? Please. Ai primit FUNDA!

| Mihai929 a răspuns (pentru Mihai929):

Scz vezi ca nu stiu dc nu se numeste Tlbb dar e perfect la fel

Frate, inca o intrebare daca nu te superi, daca joci jocul Tlbb ai sa stii ca de la level 10 in sus trebuie sa il faci manual. Adica sa dai acolo la caracter si sa apesi pe gura aia de leu sau de ce o fi, are o sageata in sus. Cand dau acolo, imi apare acolo sus pe albastru ca nu stiu de upgrade... join group. Daca stii cumva ce trebuie sa fac. Parca zicea ceva ca nu sunt compatibile upgradeurile si nu stiu ce trebuie sa faci la join group. Daca stii ce trebuie sa fac, lasa-mi un mesaj. Te bag la prieteni. tongue

| Mihai929 a răspuns (pentru Verdant):

Trebuie sa intri in grup (adica clasa) adica vodo fire etc

Vodo fire? Stii unde este? Parca am trecut odata pe langa un portal "Vodo" nu stiu cum. Trebuie sa intru acolo?

Nu am inteles ce ai vrut sa spui. Clasa grup sau vodo? si cum se fac? mai pun o intrebare si iti dau funda! (daca imi raspunzi si reusesc sa trec si eu la lv 11)

7 răspunsuri: